Fönsterproffs i Örebro

Mästare på fönster i Sverige AB är ett väletablerat och komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande byggarbeten kring fönstermontering vid renoveringar och tillbyggnader. Vi hjälper privatpersoner i Örebro med omnejd. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Erfarna montörer

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Mästare på fönster har sedan starten 2009 haft montörer och säljare som vart speciliserade på fönstermontering men har också tidigare erfarenhet flera år hos andra aktörer. Och innan dess många års erfarenhet inom övriga byggbranchen.
Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Hur går ett montage till?

Mästare på fönster kan ge er ett helhetskoncept där vi både beställer fönster, monterar fönstren, monterar lister samt plåtdetaljer.

 1. Kundbesöket

Ni som kund kontaktar oss när det börjar bli dags för ett fönsterbyte hemma. Detta gör ni antingen genom våran hemsida, via vårat reklamutskick eller via telefon. Vi bestämmer en tid för kundbesök när det passar er, så kommer vi hem till er och tittar på ert hus och fönster samt mäter storlekarna.

Vi diskuterar tillsammans fram ett förslag vad som passar just i ert hus och gör sedan en offert till er.

 2. Beställning

När ni bestämt er och godkänner offerten så skriver vi en order där Ni skriver under och så skickar vi sedan iväg en beställning på era fönster och samtidigt bokar vi in en vecka för montering. Leveranstiderna är ca 8 veckor beroende på årstid och vi beställer alltid fönstrerna hem till er adress till den vecka när vi börjar montaget.

 3. Montage

Vi kommer alltid minst 2 montörer och monterar era fönster samt monterar lister och plåtdetaljer. Här vill vi hålla en bra kontakt med kund under hela montaget så det blir exakt som ni har tänkt er.

 4. Färdigt montage

När montaget är färdigt och kunden är nöjd så skickar vi ut fakturan och ni har 3 års garanti på montaget och dessutom 10 års garanti på fönstren.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.